Disseny de CuinesCONSTRUIM LA TEVA CUINA A MIDA

Disseny

Són molts els factors a tenir en compte pel que fa a la distribució d’una cuina, però sobretot aquesta ha de ser funcional i confortable.

Tant la qualitat en el servei com la creació del moble és molt important. Per això, des de CASALS l’assessorem amb projectes adequats i personalitzats a la necessitat de cada persona. CASALS treballa per a que vostè aconsegueixi una utilització òptima de l’espai, aprofitant cada racó de la seva estança. A més a més, els oferim una col·lecció de mobiliari "FET A MIDA" en armaris, llibreries, despatxos, vestidors, etc... amb gran personalitat.

VEURE PROJECTES

Fabricació

Des de l'inici, apostem per materials de qualitat.

Per crear una estança acollidora, única i perdurable, des d'allò més clàssic a lo més modern, passant pel rústic fins a allò més industrial, amb una carta amplíssima de materials i colors, xapes, laminats, aluminis, vidres, colors atrevits, ètnics i naturals.

VEURE PROJECTESMuntatge

Segons la mida o la magnitud del projecte, el procés de muntatge varia però sol durar entre 2 i 4 dies. En cas de ser necessari, disposem d'un elevador montamobles per tal de facilitar el transport del material des del camió fins casa seva, sense haver d'utilitzar l'escala comunitària o l'ascensor.

A CASALS li oferim una gran gamma d'electrodomèstics amb la millor qualitat-preu de totes les marques del mercat. A més a més, també ens encarreguem del seu muntatge i posada en marxa per a que vostè no s'hagi de preocupar per res. Les marques d'electrodomèstics amb les quals treballem disposen d'un servei tècnic al qual poder acudir en cas d'avaria.

VEURE PROJECTES