EMPRESACREANT ESPAIS D'INSPIRACIÓ: EXPLORA L'EXCEL·LÈNCIA EN LA FABRICACIÓ DE CUINES AMB MOBLES DE CUINA CASALS S.L

Casals Muebles

Dissenys exclusius per a espais únics

Des de 1890, CUINES CASALS ha estat dedicada a la indústria de la fusta, i avui en dia, a les nostres modernes instal·lacions a Batea, oferim dissenys exclusius i personalitzats "A MIDA".

Amb més de 2000 m2 de botiga i fàbrica, disposem de l'equipament integral per a la seva llar, incloent cuina-bany, menjadors, salons, vestidors, despatxos i més.

La nostra aposta per materials de qualitat garanteix espais duradors i únics, que abasten tot l'espectre de l'estil, des del clàssic fins al més modern.

Disposem d'una àmplia gamma de materials i colors, com ara xapes, laminats, alumini, vidres, i colors atrevits, ètnics i naturals.

La història de CUINES CASALS es remunta a l'any 1890, una empresa familiar amb una forta relació amb la fusta.

En els últims trenta anys, ens hem especialitzat en cuines integrals.

Les nostres modernes instal·lacions de 2000m2 a Batea alberguen botiga i fàbrica de mobles de cuina, bany i armaris encastats.

Disposem de models de disseny exclusiu i personalitzat, adaptats a les necessitats i espais únics de cada client.

A més de la nostra oferta de mobiliari personalitzat, també som distribuidors oficials de les marques d'electrodomèstics més importants i oferim exclusivitat en encimeres de granit Silestone i cristalite.

CUINES CASALS, amb seu a Batea, treballa arreu de Catalunya i Aragó per fer realitat les teves visions d'espais únics i funcionals per a la llar."